IniciNoticiesSocietatTordera celebra demà la fira del conte amb parades, tallers i espectacles

Tordera celebra demà la fira del conte amb parades, tallers i espectacles

Una edició on es consolida el nombre d’activitats que es realitzaran a l’entorn de la fira.

L’Àrea de Cultura i Promoció Econòmica ja ho té gairebé tot a punt per celebrar l’edició número onze de la Fira del Conte, el proper dissabte 21 d’octubre.

La Fira del Conte tindrà dos emplaçaments: el de sempre, a la Plaça de l’Ajuntament i la del mirador on hi haurà ubicades les parades d’editorials, llibreries, il·lustradors, un espai de tallers i l’escenari de conte contes. A la Plaça de la Concòrdia, hi haurà parades d’artesania, tallers artesanals i l’escenari del concert familiar amb els Atrapasomnis i el seu espectacle “Atrapa la Festa”. Segons el regidor de Cultura i Fires, Pere Garcia els carrer Ferrers unirà aquest dos espais amb un passatge dels contes.

Fira conte 1

“volem reivindicar els contes tradicionals”

Una edició on es consolida el nombre d’activitats que es realitzaran a l’entorn de la fira, adreçades al públic familiar i que compten amb el suport de les entitats locals, il·lustradors, escoles, editorials i escriptors. A més, es disposarà de diferents espais que acolliran les propostes. Escoltem Pere Garcia

Fira conte 2

Les històries populars i el manga seran també protagonistes. I és que la zona de fira es convertirà en una zona temàtica amb decoració renovada especialment pel moment.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES