IniciNoticiesCulturaL’obra infantil "La faula de l’esquirol" arriba dissabte a Tordera

L’obra infantil “La faula de l’esquirol” arriba dissabte a Tordera

Aquest espectacle proposa fer pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge.

El Teatre Clavé de Tordera acollirà el proper dissabte 21 d’octubre a les 18 hores l’obra de teatre infantil La faula de l’esquirol. L’obra, de la companyia de comediants La Baldufa, està dirigida per Jokin Oregi i ha rebut el premi a la Millor Producció i el premi al Millor Espai Escènic, a la Fira de Feten de Gijón el 2022.

Aquest espectacle proposa fer pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge. El gran eriçó viu plàcidament, a l’ombra d’un gran roure i té cura dels seus mentre gaudeix del racó del món. Però un dia aquesta pau es veurà pertorbada per l’arribada d’un esquirol amable, gamberra i juganera. La seva convivència no serà gens fàcil. Descobrirem un eriçó esquerp i protector, i un esquirol amb ganes de saber i compartir. “L’eriçó i l’esquirol són molt diferents, però tenen infinitat d’oportunitats per aprendre i compartir junts”, assenyala el dossier de l’obra.

Les entrades es troben a la venda al mateix Teatre Clavé a un preu de 8 euros. L’espectacle està dirigit a nens des dels 3 anys.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES