IniciNoticiesSocietatLa Policia Local i Mossos detenen sis persones a Tordera relacionades en...

La Policia Local i Mossos detenen sis persones a Tordera relacionades en un presumpte robatori de marihuana

Els assaltants tenien ja preparada una bossa d’esport amb quatre bosses a l’interior, amb un total de 2.469gr. de cabdells de marihuana i dues armes de foc curtes simulades.

El passat diumenge 15 d’octubre, agents de la Policia Local de Tordera van rebre l’avís en el qual s’informava que dues persones havien entrat en un domicili de Tordera i havien iniciat una discussió amb les persones que hi havia a l’interior.

Ràpidament, els agents van desplaçar-se al lloc i van accedir al domicili, on van observar una persona vigilant la porta d’accés a l’edifici, i dues persones més dins l’habitatge. Després de retenir totes les parts i fer les indagacions corresponents la Policia Local va poder concloure que es tractava d’un robatori violent en què l’objectiu era sostreure marihuana, que hi havia a l’habitatge investigat.

Per aquests fets, la Policia Local va detenir cinc persones en un primer moment i el cos de Mossos d’Esquadra, que van acudir per donar suport a la intervenció, una sisena persona hores més tard. Els assaltants tenien ja preparada una bossa d’esport amb quatre bosses a l’interior, amb un total de 2.469gr. de cabdells de marihuana, dues armes de foc curtes simulades, una de les quals de balins i l’altra d’aire comprimit.

La Unitat d’Investigació d’Arenys de Mar del cos de Mossos d’Esquadra es va fer càrrec de la petició d’entrada i registre posteriorment, i l’endemà, 16 d’octubre, els dos cossos policials van fer una entrada conjunta al domicili, sota autorització judicial, on es van trobar 722gr. més de marihuana i 2.765 euros, tres armes blanques i dues bàscules de precisió.

A tres dels detinguts, que vivien al domicili, se’ls va detenir per ser els presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, mentre que als altres tres se’ls considera presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El dia 18 d’octubre els sis detinguts van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES