IniciNoticiesEsportsAleix Massegú triomfa amb Ultimate Móstoles i aixeca el seu segon títol...

Aleix Massegú triomfa amb Ultimate Móstoles i aixeca el seu segon títol a la Kings League

Només 3 jugadors han aconseguit aquest doblet, entre ells el torderenc. L’últim, el passat cap de setmana a la final disputada a l’estadi La Rosaleda de Màlaga

El torderenc Aleix Massegú s’ha tornat a proclamar campió de la Kings League. Ja ho va fer en el primer split amb El Barrio i ara ha aixecat amb Ultimate Móstoles la Kings Cup davant de més de 30.000 persones a l’estadi La Rosaleda. L’equip del torderenc, presidit per DjMario, va ser superior a Los Troncos en una final que arribaven com a favorits després d’una base de grups i eliminatòries pràcticament perfectes. 8 a 1 van guanyar a Los Troncos, en aquest cas, ells portaven un partit més a les seves espatlles. Dins El Show dels Esports Aleix Massegú compartia que aquesta última final la va viure més tranquil que la primera al Camp Nou.

Aleix Massegú 1

“en el futbol amateur és diferent i són experiències que ja no pensava viure”

La competició va començar a principis d’aquest any, han passat molts mesos i el torderenc destacava que mai s’hauria imaginat viure aquesta experiència única.

Aleix Massegú 2

Amb unes normes més innovadores començarà a finals d’aquest mes d’octubre la Kingdom Cup. Un nou torneig que serà mixta entre nois i noies. Noves regles i una nova oportunitat per Aleix Massegú per ampliar el seu palmarès amb la Kings League.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.