IniciNoticiesEntitatsLa Penya Barcelonista de Tordera es veu afectada pel trasllat del Barça...

La Penya Barcelonista de Tordera es veu afectada pel trasllat del Barça a Montjuïc

Ara mateix, l’entitat no pot oferir entrades més econòmiques, tal com havia fet sempre amb els partits al Camp Nou

La Penya Barcelonista de Tordera, fundada l’any 1996, ha vist afectada la seva activitat per culpa del trasllat temporal del Barça a l’estadi de Montjuïc. S’espera que el club blaugrana torni al Camp Nou a finals del 2024, però fins aleshores haurà de jugar en un altre estadi. Aquest fet ha posat bastons a les rodes a la penya, que abans podia oferir entrades més econòmiques per anar a veure el Barça en directe. Ara, amb la manca d’abonaments de Montjuïc, cada soci de la penya s’ha d’agafar les entrades pel seu compte. En parla el president de la Penya Barcelonista de Tordera, Lluís Agell.

Agell teranyina 1

“Com que ara a Montjuïc no hi ha abonaments, tothom s’ha d’agafar les entrades particularment”

Agell es pren la situació amb resignació i assegura que si no hi ha abonaments, la Penya no pot ajudar en excés els seus gairebé 170 socis.

Agell teranyina 2

“Si no depenem dels abonaments no hi podem fer res”.

Per altra banda, per als pocs socis que ara van a veure el Barça a l’estadi, la situació ha canviat. El president de la Penya afirma que el tema dels autobusos també ha estat un dels aspectes on han notat la diferència.

Agell teranyina 3

Agell espera que, un cop el Barça torni a jugar al Camp Nou, la situació es normalitzi. Tot i això, es mostra pessimista amb la situació del club en assegurar que “dels 27 anys de la Penya aquesta és un dels pitjors moments del club, tant econòmicament com esportivament”.

Tanmateix, gràcies al preu de 25 euros/temporada, s’està sumant més jovent a la penya, que és la cosa per la qual sempre s’ha lluitat des de l’entitat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES