IniciNoticiesComerçJulià Grup, grup propietari la marca Kave Home, celebra el seu 40e...

Julià Grup, grup propietari la marca Kave Home, celebra el seu 40e aniversari a Tordera

Més de 800 convidats es van reunir a les instal·lacions del nou centre logístic de Kave Home a Tordera amb més de 130.000m2

El passat dissabte de 7 octubre es va celebrar el 40è aniversari de Julià Grup, grup empresarial especialitzat en mobiliari de disseny i decoració. La celebració va tenir lloc al seu nou centre logístic de Tordera inaugurat l’abril del 2023 amb la presència del secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Albert Castellanos, i de diverses autoritats com l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias i l’ex-alcalde, Joan Carles Garcia.

Els dirigents de l’empresa van exposar la seva trajectòria posant el focus en el futur de Kave Home, que ha consolidat la seva estratègia internacional amb la seva presència a més de 50 països a través de botigues pròpies, web i franquícies, i amb més 150 punts de venda en tot el món. El director de la companyia, Francesc Julià considera que la inversió de Tordera permetrà ser més competitius en l’entrega de productes de mobiliari i decoració a tot Europa.

Kave Home 1

“ESTEM EN UNA POSICIÓ MOLT IMPORTANTS PER SER MOLT COMPETITIUS A EUROPA”

La nova plataforma logística de Tordera, que ha estat dissenyada amb l’última tecnologia i compta amb més 130.000m2, té una capacitat d’emmagatzematge de 44.000 palets, una recepció de 30 camions diaris i una capacitat de processar fins a 2.000 bonys/hora a les seves cintes.

Els processos d’automatització i agrupació de productes per comanda van ser punts clau per al disseny de la nau i la instal·lació automàtica dels robots de picking.

Aquesta inversió ha suposat un gran salt per a la companyia, que avança a grans passos a França i Itàlia com a principals mercats, i ha aconseguit instaurar el seu ADN a la seva estratègia de marca sota l’eix de disseny, producció, qualitat, servei, sostenibilitat i talent.

Paral·lelament, a finals de setembre el centre de Bershka a Palafolls va celebrar el seu 25è aniversari, ho va fer amb una gran festa amb música en directe i artistes de primera línia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES