IniciNoticiesCulturaDos torderencs passen de fase al Maresmusic 2023

Dos torderencs passen de fase al Maresmusic 2023

Dilema i Llini estan entre els 12 finalistes del concurs de música jove del Maresme

Els torderencs Mael Dupré (Dilema) i Oriol Llinàs (Llini) han estat seleccionats entre els 12 finalistes del Maresmusic 2023, un concurs del Maresme que té com a objectiu donar suport i promocionar els grups locals de música jove de la comarca. En total 21 persones s’hi van presentar i els dos joves han passat el primer cribratge.

Dilema  busca donar-se a conèixer dins del panorama musical català i portar nous estils a la llengua. El jove es destaca a si mateix com “un artista que fa tota mena de gènere”.

Dilema

“El meu punt fort és la versatilitat, puc moure’m en diferents gèneres”

Per la seva part, Llini, està a punt de treure el seu primer àlbum. En aquest, la majoria dels temes són de Trap, però en alguns hi barreja el tecno i altres variants. Respecte al seu estil, on se sent més còmode és amb el trap.

Llini

“Penso i em surten millor les cançons i les lletres amb el gènere trap”

Per passar de fase, els membres d’un jurat valoraran les propostes. Per aconseguir la màxima puntuació possible, es tindran en compte aspectes com la presència femenina o l’ús del català. Sobre l’idioma en els seus temes, Dilema barreja el català, castellà i francès, mentre que Llini s’ha centrat més en l’espanyol.

Dilema i Llini llengües

“Dilema: Vull canviar el meu perfil i que se’m consideri un artista català”

“Llini: Quan penso que una cançó pot ser bona començo a tirar enrere la idea del català”

Malgrat tot, tots dos artistes reconeixen que s’adapten a allò que els va demanant el seu públic. En els seus inicis, però, tots dos artistes van començar amb les conegudes batalles de rap i les improvisacions, que els va servir de font d’inspiració pels seus primers temes.

Dilema i Llini inicis

Ara, el pròxim 21 d’octubre, tant Dilema com Llini sabran si han passat a la següent fase, que els situaria entre els cinc finalistes del concurs Maresmusic 2023.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES