IniciNoticiesRegidoriesTordera revalida les Tres Flors d'Honor al projecte Viles Florides

Tordera revalida les Tres Flors d’Honor al projecte Viles Florides

Enguany, la greu sequera ha comportat un canvi en la gestió de l’aigua pública on s’ ha hagut d’incorporar les limitacions de rec en els espais verds del municipi.

Encamp va ser escenari dels reconeixements anuals als municipis catalans i comuns andorrans que aposten per la transformació de l’espai públic a partir del verd urbà dins del moviment de “Viles Florides”. Enguany 160 pobles i ciutats estaven convocats a la cita celebrada en aquesta localitat andorrana.

Tordera va revalidar i consolidar la valoració de les tres flors. Des de la brigada municipal i el seu departament de jardineria, juntament amb l’àrea de Medi Ambient, no s’aturen per mantenir en bon estat els parcs i jardins del municipi, per tal de rebre, un cop a l’any, el jurat que fa l’avaluació final de les flors d’honor. Dins de l’àmplia extensió del terme municipal (84 km2), es continua treballant amb el compromís de tenir cura per l’entorn, millorant els espais verds amb la implementació d’espècies autòctones i de clima mediterrani amb productes i plantes de proximitat i KM0 adquirits als productors locals. Així ho valorava la regidora d’obres i serveis, Bàrbara Vergés.

Balanç viles florides

“PER NOSALTRES FORMAR PART D’AQUEST PROJECTE ÉS UNA LÍNIA DE TREBALL A SEGUIR MÉS MILLORAR ELS NOSTRES ENTORNS”

La greu sequera i falta de precipitacions, ha comportat un canvi en la gestió de l’aigua pública i, per tant, també dels espais de vegetació que, algunes vegades, ha hagut d’incorporar les limitacions de rec en els espais verds del municipi. Tot i així, la gestió feta pel consistori amb l’àrea de medi ambient i jardineria, revalida les tres flors d’honor consolidant el municipi en aquests premis.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES