IniciNoticiesEntitatsEl Casal de la Dona prepara un vídeo pel 25-N

El Casal de la Dona prepara un vídeo pel 25-N

El 21 d’octubre també farà la Caminada de la tardor

El Casal de la Dona prepara un vídeo en el marc del 25 de novembre, el Dia Internacional de l’eliminació de la Violència contra la Dona. Aquest es basarà en la cançó “Sin Miedo”, una de les cançons feministes més reivindicatives. En dona més detalls la seva presidenta, Marian Linares.

Casal cançó

“Gravarem un vídeo sobre una cançó considerada un himne del 25-N”

Linares i Maleni Vic, membre de la junta, encoratgen a totes les persones que vulguin a participar a passar per l’associació i demanar-ho, ja que afirmen que no es necessita cap talent artístic per formar-hi part. Aquell mateix dia, el 25 de novembre, també col·laboraran amb totes les activitats que es facin des de l’ajuntament, sumat a l’espectacle “Dones de blanc”, el vermut i la lectura del manifest.

Per altra banda,  el 21 d’octubre es farà la Caminada de la tardor, que serà un recorregut circular de 12 kilòmetres. La presidenta en dona més detalls.

Casal caminada

Així mateix, el Casal de la Dona adapta les activitats a les seves sòcies i socis, i una de les demandes dels últims temps són tallers sobre l’empoderament femení.

Recentment, han incorporat “Activa’t”, una activitat adreçada a la gent gran, que barreja exercicis de memòria amb exercicis de coordinació. Podeu recuperar l’entrevista sencera a la pàgina web de Ràdio Tordera anant a la secció de “La Teranyina”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES