IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament aprova donar continuïtat al servei de llar d’infants municipal i compensar...

L’Ajuntament aprova donar continuïtat al servei de llar d’infants municipal i compensar despeses de cursos anteriors

El consistori dona continuïtat de la prestació del servei relatiu al contracte de concessió  amb la fundació Pere Tarrés el qual es troba extingit i fins que s’iniciï l’execució del contracte posterior.

L’Ajuntament de Tordera va aprovar en el darrer plenari la continuïtat en la prestació del servei públic de la llar d’infants municipal i la compensació de les despeses de cursos anteriors.

El consistori ordena  la continuïtat de la prestació del servei relatiu al contracte de concessió amb la fundació Pere Tarrés el qual es troba extingit i fins que s’iniciï l’execució del contracte posterior, amb la finalitat de garantir la continuïtat de la prestació del servei.

També es va aprovar dotar un import provisional màxim de 342.083,67 euros, per atendre la despesa  que deriva de la prestació del servei durant el curs 2023/2024.

També s’autoritza donar un import provisional màxim de 114.027,89 euros, per atendre la despesa dels mesos de setembre a desembre de 2023. El consistori també va estimar la sol·licitud de reclamació de pagament de l’import total de 57.174,13 euros, de compensació de les despeses de cursos anteriors.  Explicava el punt el regidor d’ensenyament, Pere Garcia.

Pere llar

“ja estem treballant amb el nou contracte del servei”

El punt es va aprovar per unanimitat del plenari.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES