IniciNoticiesEducacióEl val escolar s'estén als alumnes d'ESO i serà de 70 euros

El val escolar s’estén als alumnes d’ESO i serà de 70 euros

La mesura estarà disponible per a tots els estudiants de l’educació obligatòria, pública i concertada, a partir del curs que ve

L’any que ve també hi haurà val escolar per a l’alumnat de l’ESO. L’ajuda, que aquest any ja han pogut aprofitar els alumnes de primària, s’estendrà als alumnes de secundària tant de centres públics com concertats. Així, uns 800.000 estudiants de l’educació obligatòria es podran beneficiar d’aquest val, que serà de 70 euros.

Aquesta és una de les mesures que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va anunciar la setmana passada durant el debat de política general.

Val escolar

“fer possible que l’escola no suposi cap cost afegit per les famílies”

 Amb l’objectiu d’universalitzar l’ajuda, el Govern ha decidit que els 330.000 estudiants de secundària se sumin als 460.000 de primària que aquest curs han pogut utilitzar el val de 100 euros per comprar material escolar.

La principal diferència, però, és que el valor del val es reduirà a 70 eurosEnguany, el val s’ha pogut fer servir en papereries, amb llibres de text, calculadores o motxilles, entre d’altres. A partir del curs que ve es podrà comprar també a través de les AFAs. De moment aquest curs s’ha fet servir el 76% dels vals, però encara es pot gastar fins al novembre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES