IniciNoticiesEsportsCara i creu pels primers equips masculins de bàsquet i futbol

Cara i creu pels primers equips masculins de bàsquet i futbol

El sènior masculí del CEEB Tordera va aconseguir la seva primera victòria, mentre que el CF Tordera va encaixar una dolorosa derrota a domicili

El sènior masculí del CEEB Tordera va aconseguir la primera victòria de la temporada en un derbi davant el Lloret per 76-52. Un bon segon quart va servir els torderencs per desempallegar-se dels lloretencs, que no van ser capaços d’imposar-se en cap dels quatre quarts. D’aquesta manera, l’equip escala fins a la vuitena posició després de l’ensopegada al primer partit. Amb una victòria i una derrota al seu compte particular, el CEEB intentarà continuar amb la bona dinàmica a domicili contra el Canet, que suma els mateixos resultats en aquestes dues primeres  jornades. L’enfrontament serà diumenge a les 11:30h.

Per altra banda, el CF Tordera va encaixar la primera derrota de la temporada per 3 a 1 davant el Gironès-Sàbat. Els d’Adam Fontes ja perdien 2-0 al minut 8 de partit, un resultat que es va mantenir fins a la represa, quan Arnau Planas va ampliar l’avantatge pels gironins. Adrián Expósito va fer el gol de l’honor pels quadribarrats, que van veure com per primera vegada a la temporada acabaven un partit sense puntuar. El següent enfrontament serà dissabte a les 18:00h contra el Farners a casa.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.