IniciNoticiesEsportsAquest dissabte el sènior masculí del CEEB Tordera s’estrena a casa i...

Aquest dissabte el sènior masculí del CEEB Tordera s’estrena a casa i el CFTordera es desplaça al camp del Gironès-Sabat

Tots dos conjunts arriben amb dinàmiques oposades, però tenen el mateix objectiu, sumar una victòria

El sènior masculí del CEEB Tordera encara un derbi contra el Lloret aquest dissabte al pavelló dels països catalans. L’equip de segona catalana arriba a l’enfrontament encaixant una dura derrota en la darrera jornada. Per això, els torderencs intentaran sobreposar-se de l’ensopegada sumant una victòria davant la seva afició. Aquest primer partit de la temporada a casa començarà a les 17:15h.

Mentrestant, i en una situació completament diferent, es troba el CFTordera que disputarà la quarta jornada de lliga visitant el camp del Gironès-Sabat. Els grocs i vermells s’han tret un pes de sobre després d’aconseguir els 3 punts la setmana passada. A més, amb remuntada inclosa en els últims minuts de joc. Adam Fontes, entrenador del primer equip del Tordera, valora el proper partit que serà en el camp més petit de la categoria.

Fontes Gironès-Sàbat

“sabem que el sabat s’ha reforçat i tenen els mateixos punts que nosaltres. Hi anem amb la confiança que dona la victòria passada i que tenim un bon ambient d’equip”

El duel es podrà seguir en directe a partir de les 17:30h per la 107.1FM i també pel Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.