IniciNoticiesEsportsEls 3 equips federats del Club Volei Tordera inicien la lliga aquest...

Els 3 equips federats del Club Volei Tordera inicien la lliga aquest cap de setmana

El juvenil masculí ho farà a segona catalana a la pista del Lloret i els dos equips femenins, juvenil i cadet, ho faran a tercera catalana contra el Santa Coloma de Farners

La Federació Catalana de Voleibol dona el tret de sortida a les competicions esportives aquest cap de setmana. Dins de les categories trobem 3 equips del Club Volei Tordera. Una etapa que serà nova per la majoria de membres de la junta després de reconduir el club. Gràcies a les accions i difusió que han fet en els darrers dos mesos, han aconseguit fer créixer el club en nombre d’alumnes i que una empresa els patrocini. Ernest Gras, president de l’entitat torderenca, comenta que la resposta de la gent ha sigut molt bona.

Volei 1

Després de realitzar una pretemporada molt productiva on els esportistes han pogut conèixer i adaptar-se al nou reglament d’aquesta temporada a través de partits amistós, ara encaren l’inici de lliga amb moltes ganes i il·lusió. El juvenil masculí competirà a segona catalana i aquest dissabte jugarà contra el Lloret a les 20h. Per la seva part, els dos equips femenins disputaran la primera jornada el diumenge contra el Volei Farners Femení. El cadet saltarà a pista a les 10h del matí i el juvenil disputarà el seu partit a les 12h. El president del Club Volei Tordera comentava que els 3 equips estan molt units.

Volei 2

“plantaran cara i el que tenim clar és que estan donant espectacle per la manera de competir”

La primera volta els desplaçaments no són gaire lluny de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.