IniciNoticiesPolíticaEl nou govern compleix 100 dies de mandat amb l’objectiu de consolidar...

El nou govern compleix 100 dies de mandat amb l’objectiu de consolidar els canvis introduïts i afrontar els reptes de la legislatura

L’alcaldessa reconeix que han estat dies intensos, però, de totes maneres, afirma que les sensacions fins ara “són molt bones”.

Aquest dies es compleixen 100 dies de de l’entrada del nou govern municipal, format per Junts per Tordera, PSC i +Tordera. D’entre les accions i decisions preses, el nou govern destaca la reorganització dels espais, regidories i tècnics amb la voluntat d’afavorir a l’atenció directa als torderencs i torderenques. D’acord amb la regidoria de TIC, s’està treballant en una nova eina que faciliti tràmits i actuacions a la ciutadania a través d’una nova app municipal. La regidoria de seguretat, conjuntament amb el Departament de Recursos Humans, han començat a treballar en reforçar la plantilla de la Policia Local, amb la convocatòria de noves places i d’una borsa d’agents. La prioritat del nou govern és consolidar la plantilla i reforçar la seguretat al municipi. Es treballa paral·lelament amb la intenció d’establir més presència policial al carrer.

La primera alcaldessa de la història de Tordera reconeix que els regidors estan encara en un procés d’aprenentatge i que han treballat de valent per canviar serveis per tal que, ara, al setembre, es puguin posar en marxa tots els objectius de mandat.

Megias 100 dies 1

des de l’alcaldia s’ha encetat una ronda de reunions amb les multinacionals amb seu al municipi. L’objectiu és mantenir el contacte per seguir oferint oportunitats laborals als ciutadans i establir nous vincles de col·laboració.

La posada dels equipaments escolars i esportius també han marcat la dinàmica dels 100 primers dies de govern. Així en destaquen millores com les noves finestres a l’escola Ignasi Iglesias, la finalització de la coberta del pavelló parroquial i el en el sistema d’enllumenat, així com les obres de renovació de la pista de l’Amistat que han començat al mes de setembre.

Les àrees d’Obres i Serveis i Medi Ambient, d’acord amb l’alcaldia, han establert un contacte molt més habitual amb l’empresa de neteja. Així mateix, s’ha obert un canal de contacte directe entre administració i empresa de recollida d’escombraries per a poder actuar en cas d’incivisme a les illes de contenidors. L’alcaldessa reconeix que han estat dies intensos, però, de totes maneres, afirma que les sensacions fins ara “són molt bones”.

Megias 100 dies 2

“Demano paciència per posar-ho tot a lloc i poder treballar tal com ens plantegem”

Amb la voluntat de seguir prioritzant l’eficiència del poble, segueix la instal·lació de plaques fotovoltaiques als edificis municipals. Als edificis de Can Comte, Cal Ros, Pavelló Països Catalans, Biblioteca de Tordera, Casal de Joves i la nau de la Brigada s’hi està ultimant la integració del sistema energètic sostenible que ha de permetre reduir la despesa dels consums i afavorir l’ús de les energies renovables.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES