IniciNoticiesEntitatsDemà es projecten a Tordera tres curtmetratges de dones que lluiten i...

Demà es projecten a Tordera tres curtmetratges de dones que lluiten i trenquen estereotips

Serà al local de les dones torderenques sota el títol ‘Dones que transformen’

El local de dones torderenques acull demà un sessió de cinefòrum titulada ‘Dones que transformen’ amb la projecció de tres curtmetratges al voltant de les lluites per la igualtat de les dones a la Mediterrània i d’un col·loqui entre el públic. Aquest projecte de la Diputació de Barcelona impulsa ponts i vincles entre les dues riberes de la Mediterrània. És una campanya de sensibilització i educació que té per objectiu posar en valor les lluites que duen a terme les dones per accedir a espais de participació política i social des d’una mirada transversal feminista i antiracista.

En el cinefòrum hi participarà una dinamitzadora de l’entitat Drac Màgic, per explicar que els tres curtmetratges tracten diverses temàtiques i “tenen en comú que són retrats de dones que lluiten” o de dones “que trenquen estereotips”.

També hi serà present la directora d’un dels curts que es va projectar en aquest cinefòrum, Hajar Boujtat, per explicar que el seu documental Con la esperanza de no olvidar. La directora considera que fer cinema es una manera de lluitar contra la desigualtat.

Hajar

“el cinema serveis per trencar estereotips de diversos col·lectius”

La campanya Dones que transformen vol ser un espai transformador per prendre consciència i garantir una societat justa i real on totes les persones, més enllà del gènere i procedència, puguin gaudir dels mateixos drets i espais de vida, participació i incidència.

La sessió de cinefòrum serà demà dijous, 28 de setembre a les 17:00h al local de l’associació de dones torderenques.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES