IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé obre temporada amb cicle familiar i els humoristes Fel...

El Teatre Clavé obre temporada amb cicle familiar i els humoristes Fel Faixedas i Carles Xuriguera

Les entrades es poden adquirir al mateix teatre o reservar al 93.765.05.72

El Teatre Clavé de Tordera estrena temporada aquest cap de setmana.

Dissabte 23 de setembre s’inaugurarà la programació amb el “Cicle Familiar” i l’estrena de l’obra “Es ven germà petit”. Aquesta divertida història narra les peripècies de la Nina, que està farta del seu germà petit, convertit en un autèntic monstre que destrossa tot el que troba al seu pas. Una proposta pensada per als nens i nenes de 3 a 5 anys.

“Es ven germà petit” s’emmarca al cicle familiar i es podrà veure el dissabte a les 18:00h. Les entrades tenen un preu de 8 euros i es poden adquirir a la taquilla del Teatre o el dia de la funció d’una hora abans del seu inici. Així mateix, per als espectacles del cicle es compta amb el paquet EN FAMÍLIA que permet  adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 18 euros i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 22 euros.

El 24 de setembre, Fel Faixedas i Carles Xuriguera tornen als escenaris després de 10 anys amb un espectacle que recupera l’essència del seu clown i el seu teatre combatiu i satíric. Els dos artistes recorden la seva trajectòria i ens transporten a un món de rialles i crítica social. En parla de l’espectacle el director del teatre, Josep Navarro.

Navarro Ni rastre

“UN NOU ESPECTACLE QUE SEGUEIX LA DINÀMICA DELS SEU TREBALL A TEATRE DE GUERRILLA”

L’obra “Ni rastre de qui vam ser” arriba a Tordera i es podrà veure aquest diumenge 24 de setembre a les 18:00h. Les entrades tenen un preu de 16 euros anticipada i 18 euros a taquilla.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES