IniciNoticiesComerçLa Fira Mercat del Ram de Tordera serà present a la 42a...

La Fira Mercat del Ram de Tordera serà present a la 42a fira de Calella

La Fira del Ram es presenta a Calella amb un estand que mostra un tast del què es pot veure a la Fira del Ram: pagesia local i producte de la terra.

La 42a Fira de Calella serà una fira de fires amb 8 punts del territori convidats. Del 22 al 24 de setembre, Calella serà el marc de la Fira del Gall, de Vilafranca del Penedès; la Fira de Sant Martirià, de Banyoles; la Fira de l’Argillà, d’Argentona; la Fira de la Botifarra, de la Garriga; la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, de les Borges Blanques, la Festa del Pèsol i la Coca, de Sant Andreu de Llavaneres; la fira de la Muntanya, de Vic i la Fira del Mercat del Ram, de Tordera.

La Fira del Ram es presenta a Calella amb un estand coorganitzat amb la regidoria de Promoció Econòmica i la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera. Un espai que mostra un tast del què es pot veure a la Fira del Ram: pagesia local i producte de la terra. Per aquesta ocasió, l’estand de Tordera organitza el diumenge 24 de setembre una fesolada popular de la DO del Ganxet a les 13h. D’aquesta forma es vol promocionar el producte Denominació d’Origen de Tordera. Aniol Canals, és regidor de mercats.

Aniol fira Calella

“volem situar tordera en el mapa”

Durant tot el cap de setmana també s’hi podrà veure una exposició de fotografies històriques de Fira Mercat del Ram feta amb la col·laboració de l’Arxiu Històric de Tordera.

A la Fira de Calella s’hi pot trobar una mostra d’espectacles, tallers i una àmplia oferta d’activitats per als visitants de totes les edats. Cada dia de la fira es dedica a un territori que simbolitza el procés de creixement d’una mostra que amb el temps ha sabut madurar i adaptar-se a les noves tendències del mercat firal a Catalunya.

Organitzat pel consistori calellenc, l’entrada a la 42a Fira de Calella té un cost de 3€ i serà vàlida per a cada dia. L’entrada a la fira per a menors de 12 anys i persones jubilades és gratuïta

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES