IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé estrena aquest cap de setmana la nova programació de...

El Teatre Clavé estrena aquest cap de setmana la nova programació de tardor

Hi destaquen propostes de teatre, música i familiars

El Teatre Clavé de Tordera presenta la seva programació de tardor oferint una diversa selecció d’espectacles per a tots els gustos i edats.

El 23 de setembre s’inaugurarà la programació amb el “Cicle Familiar” i l’estrena de l’obra Es ven germà petit. Aquesta divertida història narra les peripècies de la Nina, que està farta del seu germà petit, convertit en un autèntic monstre que destrossa tot el que troba al seu pas. Una proposta pensada per als nens i nenes de 3 a 5 anys.

El 24 de setembre, Fel Faixedas i Carles Xuriguera tornen als escenaris després de 10 anys amb un espectacle que recupera l’essència del seu clown i el seu teatre combatiu i satíric. Els dos artistes recorden la seva trajectòria i ens transporten a un món de rialles i crítica social.

El 21 d’octubre, el “Cicle Familiar” presenta La faula de l’esquirol, adreçada als infants a partir de 4 anys. Aquesta història explora la convivència entre un eriçó i un esquirol, dos personatges amb personalitats i interessos diferents. Una proposta plena de tendresa i aprenentatge.

El 22 d’octubre, Carles Sans presenta Per fi sol, un monòleg ple d’anècdotes divertides i sorprenents sobre la seva vida professional i personal. Després de 40 anys en silenci, Sans comparteix les seves vivències i experiències amb el públic.

El 4 de novembre, arriba Pintamúsica, una experiència sensorial artística per als més petits. Amb la combinació de música clàssica en directe i pintura, els infants viuran un despertar escènic únic i ple de màgia.

Una de les propostes destacades és la representació de Ricardo III de William Shakespeare, una de les seves obres més conegudes i representades. Aquesta tragèdia ens transporta a l’època de la Guerra de les Dues Roses, en què Ricardo III lluita per aconseguir el tron d’Anglaterra. Una peça plena d’intriga i traïcions.

La programació culminarà amb un espectacle de guitarra flamenca a càrrec de l’il·lustre torderenc Edu Vico, que combinarà els sons i melodies del flamenc amb altres gèneres com el jazz i la música llatina. Acompanyat de l’Orquestra del Clavé i els Ambaixadors del Teatre Clavé, ens oferirà un viatge musical inoblidable.

L’aposta del teatre és seguir millorant l’excel·lència dels espectacles i fer créixer la programació, a la vegada que es busca arribar al màxim nombre de gent possible, diversificant el perfil dels usuaris i intentant que les propostes siguin obertes i assequible per a tothom. Escoltem el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

Navarro programacio tardor

“fem una programació on tothom pugui trobar el seu espectacle”

Les entrades per a la nova temporada ja estan  a la venda. Per a més informació sobre la programació i la venda d’entrades, podeu visitar el lloc web http://www.teatreclave.cat/estable.

El Teatre Clavé de Tordera us convida a gaudir d’una temporada plena d’emocions i diversió per a tota la família.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES