IniciNoticiesSalutL’Hospital de Calella renova el TAC amb un equip més modern que...

L’Hospital de Calella renova el TAC amb un equip més modern que incorpora eines d’intel·ligència artificial

El nou TAC, de més alt rendiment i més eficient, permet obtenir imatges d’alta qualitat amb menor dosi de radiació al pacient

L’Hospital de Calella, gestionat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha renovat l’equip de Tomògraf Axial Computaritzat (TAC) i ha incorporat, aquest mes de setembre, un equip d’alt rendiment amb tecnologia d’última generació, fet que representa un pas endavant per millorar la capacitat diagnòstica i de resolució del centre.

El nou TAC, model Revolution Maxima de G.E., incorpora eines d’intel·ligència artificial,  que permeten obtenir imatges d’alta qualitat amb menor dosi de radiació al pacient gràcies a un software específic i al posicionament automàtic de l’equip. Així mateix, amb aquest nou aparell també es podran realitzar tècniques avançades com els estudis cardíacs, el triple screening per dolors toràcics, cerebrals i estudis del sistema vascular. Escoltem la cap de servei de Diagnòstic per la Imatge de la Corporació, Dra. Anna Vallès.

Nou TAC Calella

“la renovació dels equips és molt important per oferir un millor servei a la població

El cost del nou TAC ha estat de 411.705 euros, import finançat íntegrament amb fons europeus a través del Pla d’Inversió en Equips d’Alta Tecnologia (Pla INVEAT) del Ministeri de Sanitat. Aquest ha estat el tercer i últim equip adquirit per la Corporació, després d’haver estrenat anteriorment la Ressonància Magnètica a l’Hospital de Calella i el TAC a l’Hospital de Blanes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.