IniciNoticiesSocietatUn home roba una ambulància a Tordera i la utilitza per assaltar...

Un home roba una ambulància a Tordera i la utilitza per assaltar un hostal del municipi

Els fets es van registrar ahir al matí i ningú va resultar ferit de gravetat, encara que sí que es va produir una agressió a dues persones en el local.

Un home va robar ahir al matí una ambulància a Tordera i es va escapar de la zona amb la intenció d’anar a cometre un robatori. Segons han explicat fonts dels Mossos d’Esquadra, el lladre va aprofitar un moment que el conductor de l’ambulància estava aturat per agredir-ho i emportar-se el vehicle. Després de Tordera direcció a Blanes per la Gi-600,  va intentar assaltar un conegut hostal torderenc, on va provocar danys. Finalment, allà va ser detingut pels Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Tordera.

Els fets es van registrar ahir al matí i per sort, segons confirmen fonts de la policia catalana, ningú va resultar ferit de gravetat, encara que sí que es va produir una agressió a dues persones en el local. El que també asseguren fonts policials a ElCaso.com és que l’home detingut pel robatori de l’ambulància pateix algun tipus de trastorn psiquiàtric que s’ha agreujat i que pot haver desencadenat amb aquest incident.

L’home està acusat d’un delicte de furt de vehicle i també d’un robatori amb violència. Amb tot, la policia catalana manté oberta una investigació per aclarir els fets.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES