IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el CFTordera juga a fora i el sènior...

Aquest cap de setmana el CFTordera juga a fora i el sènior femení del CEEB Tordera disputa la segona jornada de la Lliga Catalana LF2 a casa

Dissabte l’equip d’Adam Fontes buscarà la primera victòria a segona catalana contra el Calonge i diumenge el pavelló dels països catalanes acollirà un gran enfrontament entre el Tordera i el Segle XXI

Jornada esportiva completa de grans partits. Després d’escapar-se la victòria a la primera jornada de lliga a segona catalana, el sènior del CFTordera jugarà al camp del Calonge. Segons Adam Fontes, entrenador torderenc, el rival a batre del grup.

adam calonge

“és el camp més difícil de la categoria amb diferència”

L’equip groc i vermell recupera a jugadors que no van poder jugar el primer partit per sancions, lesions i motius personals. El partit serà demà dissabte a les 16:30h i es podrà seguir per la 107.1FM i el canal de Youtube.

El diumenge, el CEEB Tordera Uni Girona afronta la segona jornada a la Lliga Catalana LF2 després de perdre contra el GEIEG. El duel serà al pavelló dels països catalans, escenari immillorable per estrenar-se aquesta temporada davant l’afició torderenca. L’equip femení, davant es trobarà el Segle XXI, el rival més complicat de la lliga. Marc Delemus destaca que buscaran la victòria tot i sabent les jugadores de nivell a les quals s’enfrontaran.

delemus seglexxi

“hem de jugar sense pensar en el resultat, l’objectiu és millorar els conceptes. hi han jugadores del segle XXI que molt aviat seran internacionals amb espanya”

El partit serà a les 18h al pavelló dels Països Catalans.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES