IniciNoticiesEducacióEls centres escolars comencen els curs amb il·lusió i algunes novetats

Els centres escolars comencen els curs amb il·lusió i algunes novetats

Ahir van començar les classes els alumnes d’infantil, primària i ESO i el 12 de setembre ho faran els alumnes de batxillerat i formació professional

Aquesta setmana ha començat el nou curs escolar al municipi. Consultats per Ràdio Tordera, els directors i directores dels centres públics i concertats del poble han valorat l’inici de les classes, així com les novetats del curs 2023-2024.

Enguany s’ha consolidat  l’avançament de les classes en els alumnes d’educació infantil, primària i ESO. En el  batxillerat i formació professional, el curs començarà el 12 de setembre.

L’escola Ignasi Iglesias estrena curs amb 430 alumnes. El seu director, Alberto Rojo apunta que durant aquest curs seguiran les adaptacions del nou currículum i el desenvolupament de projectes, com l’educació i cultura o el projecte jardí.

inici curs ignasi

“seguim desenvolupant el nostre projecte educatiu”

L’escola La Roureda comença el curs amb 390 alumnes. La seva directora, Silvana Ballbé assegura que el curs comença sense novetats, amb molta calor a les aules i sense que hagin arribat el ventiladors promesos pel departament.

inici curs roureda

“les famílies han portat ventiladors per les aules”

El centre escola Serra de Miralles ha començat amb 217 alumnes. La seva directora, Montse Castany destaca el desdoblament d’un grup de segon i la psicomotricitat en llengua estrangera.

inici curs serra

“farem colònies conjuntes entre I3 fins a 5è”

L’escola Hortsavinyà, que enguany estrena direcció, ha començat el curs amb un total de 39 alumnes.

Pel que fa a les escoles concertades, Vedruna ha estrenat el curs amb 348 alumnes. El seu director Àngel Vallicrosa parla de millores en les infraestructures.

inici curs vedruna

“tornarem a tenir un auxiliar de conversa”

L’Escola Brianxa comptarà aquest curs amb 344 alumnes. El seu director, Xavier Manresa assegura que el curs segueix amb la dinàmica del curs anterior. Hi destaca el projecte transversal de l’escola on es treballa el mateix eix temàtic.

inici curs brianxa

“volem treballar unificat tots els cursos”

Pel que fa als instituts, Lluís Companys estrena el curs amb 683 alumnes entre ESO, Batxillerat i el Cicle Formatiu. El seu director, Carles Carré destaca un grup més consolidat de cicles formatius, a banda de fer millores en espais del centre.

inici curs IES

“volem millorar les competències en diferents aspectes”

A L’institut Tordària, s’ha començat el curs amb 196 alumnes d’ESO. Els alumnes més petits, que aquest any han començat al mateix temps que la resta de cursos de l’ensenyament obligatori, ha iniciat el curs la llar d’Infants “El Niu” amb 74 alumnes des de Llar 0 fins a Llar 2.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES