IniciNoticiesEsportsEl torderenc Daniel Angelats es penja 7 medalles a les Olimpíades Internacionals...

El torderenc Daniel Angelats es penja 7 medalles a les Olimpíades Internacionals de Jocs Mentals

Londres va acollir 9 dies de competició on van participar jugadors/es de tot el món. Angelats va aconseguir 3 ors, 3 plates i un bronze en la seva primera participació presencial

La setmana passada va finalitzar la 27a edició de les Mind Sports Olympiad. Unes Olimpíades Internacionals de Jocs Mentals celebrades a Londres on va participar un torderenc, Daniel Angelats. Juntament amb la seva parella van ser els dos únics catalans que van disputar la multitud de partides que es desenvolupen a l’Olimpíada. En total, el torderenc va jugar a 15 jocs de taula obtenint un resultat excel·lent de 7 medalles. Daniel Angelats compartia perquè va decidir apuntar-se.

dani angelats 1

“és una setmana competint en jocs de taula on m’hi trobo com peix a l’aigua, tenia ganes d’anar-hi i aquest any he tingut la possibilitat”

En la seva primera participació presencial, va aconseguir dos ors al Kingdomino i al Lost Cities, un altre or a Información Imperfecta, 2 plates al VEGEtables i al Carcassonne, una plata a la classificació en general del Pentamind World Championship i un bronze al Ticket to Ride. Angelats explica d’on neix la seva passió pels jocs de taula i com va viure l’experiència.

dani angelats 2

“va ser tot genial, organització i ambient un 10, els resultats del tot inesperats”

Una experiència única que Angelats té clar que repetirà el proper any.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES