IniciNoticiesSocietatLa Generalitat subhasta dos solars d’Agora Park amb un 20% de descompte

La Generalitat subhasta dos solars d’Agora Park amb un 20% de descompte

Es tracta de béns que ja van intentar subhastar l’1 de desembre del 2022 però van quedar deserts, per la qual cosa ara es rebaixen

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la subhasta d’una vintena d’immobles procedents d’herències sense testament que s’encarrega de tramitar. Els immobles, des d´un hotel fins a un pàrquing, passant per habitatges i solars, estan repartits per tota la geografia catalana i els preus de sortida, amb descompte, parteixen dels 9.000 euros en alguns casos. Entre aquest immobles hi ha dos solars de la urbanització Àgora Park de Tordera.

Es tracta de béns que ja van intentar subhastar l’1 de desembre del 2022 però van quedar deserts, per la qual cosa ara es rebaixen. Seguint la normativa patrimonial, el seu preu de sortida serà un 20% inferior al fixat a la licitació inicial. El procés de subhasta inclou dos solars de la urbanització Àgora Park. El primer es troba situat al carrer Vilafranca del Penedès, número 6 (parcel·la 601B). El valor de sortida del solar serà de 30.640 euros i una superfície de vuit-cents metres quadrats. La parcel·la compleix tots el paràmetres i per tant és edificable.

El segon solar està al carrer Manresa, número 56 (parcel·la 742) amb un valor de 29.440 euros i una superfície de vuit-cents metres quadrats. Segons la comissió Territorial d’Urbanisme la parcel·la és edificable.

La Generalitat té encomanada legalment la funció de tramitar les herències intestades de les persones amb residència civil catalana que hagin mort, presumiblement, sense haver atorgat testament sobre els seus béns i sense hereus coneguts ni parents fins al quart grau de consanguinitat. Aquests actius s’han de destinar a entitats assistencials, socials, sanitàries o culturals i polítiques d’habitatge social. La Generalitat afirma que aquests vint immobles «no són aptes per destinar-los directament a vivenda social», per la qual cosa opta per subhastar-los el proper 29 de novembre.

Les ofertes es poden presentar a la direcció General de Patrimoni de la Generalitat abans del 23 d’Octubre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES