IniciNoticiesRegidoriesBalanç positiu del dispositiu de seguretat de la Festa Major

Balanç positiu del dispositiu de seguretat de la Festa Major

La policia local destaca el civisme de la gran majoria dels assistents i agraeix la col·laboració i l’actitud mostrada

Èxit del dispositiu de seguretat durant la Festa Major de Tordera. Tant la Policia Local com el Departament de Seguretat han emès una valoració positiva d’aquest esdeveniment anual.

Un aspecte destacat és la cooperació entre el cos de Policia Local i Protecció Civil, que van treballar per garantir la seguretat en el recinte del Parc Prudenci Bertrana. L’assistència de l’empresa de seguretat privada també va reforçar aquest dispositiu integral.

La Regidora de Seguretat, Nàdia Cantero, i l’Inspector en Cap, Eloi Canaleta, han expressat la seva satisfacció pel resultat d’aquest treball conjunt. Han subratllat que aquesta experiència servirà com a base per millorar encara més els protocols de seguretat en futures ocasions, reafirmant així el compromís amb el benestar i la protecció de la comunitat torderenca. Escoltem Nàdia Cantero.

Balanç Seguretat

“tot ha funcionat sense incidències i normalitat”

Malgrat la gran afluència de participants a les nombroses activitats desenvolupades al llarg de la Festa Major, la Policia Local ha elogiat la conducta cívica de la majoria dels assistents. S’ha destacat la col·laboració i l’actitud positiva que han demostrat, la qual cosa ha contribuït a mantenir l’ordre i la tranquil·litat durant les celebracions.

En el marc d’aquest dispositiu de seguretat, els agents de la Policia Local han realitzat patrulles preventives en diverses àrees, assegurant-se que tot transcorres sense incidents.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES