IniciNoticiesEsportsUn nou grup de pares i mares agafa la direcció del Club...

Un nou grup de pares i mares agafa la direcció del Club Vòlei Tordera

La nova junta té l’objectiu que tot el poble conegui el dia a dia del club i formar part del teixit associatiu del municipi. I alhora fer créixer moltes generacions dins del club

El Club Vòlei Tordera està en reconstrucció. Fa un parell de mesos uns quants pares i mares de l’entitat van començar a teixir un nou camí pel club començant per crear una junta. Fins al moment, en Jordi Martí s’encarregava de la direcció, coordinació i entrenaments. Amb el creixement del club, totes aquestes funcions no les podia assumir una persona sola. Així que un grup de 8 persones entre mares i pares, i el propi Jordi, han decidit emprendre un nou projecte encapçalat per l’Ernest Gras com a president de la junta directiva. Ell mateix compartia a La Banqueta d’Estiu com va néixer la idea.

Ernest gras 1

Actualment, 40 jugadors i jugadores conformen el Club Vòlei Tordera. El repte és fer créixer (dins del club) moltes generacions de gent de Tordera i que tothom trobi el seu lloc. Alhora, també volen ser part del teixit associatiu del municipi. Ernest Gras explica les bases del projecte.

Ernest gras 2

“volem estar dins el teixit del poble. La idea és que el club tingui representació a tot arreu i la gent disfruti d’aquest esport”

Aquesta temporada, el club compta amb 3 equips federats. El juvenil masculí que compatirà a segona catalana i el juvenil femení i el cadet femení que militaran a tercera catalana. A més, també hi ha l’escoleta (jugadors/es iniciació que juguen en el Consell Escolar).

La junta ara està fent feina de difusió, per això aquest mes de setembre faran portes obertes. Ho detalla el president del Club Volei Tordera.

Ernest gras 3

Els dimarts, dijous i divendres seran els dies que podrà anar a provar qui vulgui. Properament, també hi ha sorpreses que volen desenvolupar a Tordera i que anunciaran a les xarxes socials.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES