IniciNoticiesEsportsAquest diumenge el Futsal Tordera torna a impulsar el torneig 3x3 de...

Aquest diumenge el Futsal Tordera torna a impulsar el torneig 3×3 de futbol sala

L’entintat torderenca organitza novament el torneig després de la pandèmia. Les categories són Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil i avui és l’últim dia per poder apuntar-se

El pavelló dels Països Catalans i la pista exterior tornaran a omplir-se de futbol sala aquest diumenge 3 de setembre. El Futsal Tordera impulsa novament el torneig 3×3 de les categories Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil amb l’objectiu principal de portar a terme un altre tipus de competició diferent, més intensa i dinàmica concentrada en un sol dia. Soraya Fernández, coordinador de l’entitat i organitzadora de l’activitat, destaca que aquest torneig agrada més als joves.

Soraya Fernandez 3×3 1

“los jugadores y la gente joven del pueblo nos pidió que lo volvieramos a hacer “

La competició 3×3, conté un format que afavoreix el dinamisme ja que els partits d’aquesta enfrontaran a conjunts de tres jugadors en un espai més limitat (un terç de la pista habitual). Fernández explica que el reglament serà el mateix que el futbol sala.

Soraya Fernandez 3×3 2

Les inscripcions es tanquen avui i un cop l’organització tingui tots els equips podrà definir els horaris de la competició. En parla la coordinadora del Futsal Tordera.

Soraya Fernandez 3×3 3

El preu per a completar la inscripció és de 20 euros per equip i es poden apuntar un màxim de 4 jugadors per equip. Els primers i segons classificats de cada categoria tindran premis. Durant tot el dia també hi haurà servei de bar. Si esteu interessats en formar part del torneig 3×3, contacteu mitjançant el telèfon 722 842 043.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.