IniciNoticiesEsportsEl CFTordera encara els últims partits de pretemporada abans que comenci la...

El CFTordera encara els últims partits de pretemporada abans que comenci la lliga a segona catalana

Cap de setmana doble d’enfrontaments al municipal d’esports, on destaca, tot i la pluja, el partit contra el CE Banyoles amb un gran ambient de Festa Major

El primer equip del CFTordera continua posant-se a punt per a l’inici de lliga a segona catalana el proper dissabte 9 de setembre. En un mes ha jugat 5 partits amistosos contra equips de categories superiors. Equips de renom com el Serinyà, el Figueres, el Banyoles o el Tossa han passat aquests dies pel municipal d’esports per preparar-se físicament i tàcticament en el nou projecte d’Adam Fontes. Aquest passat dissabte de Festa Major, el CFTordera va rebre la visita a casa del CE Banyoles. Va caure per 1 a 3 en un partit passat per molta aigua, malgrat això hi va haver una gran assistència al municipal d’esports. Adam Fontes, entrenador del primer equip, valorava l’enfrontament.

Adam Fontes FM 1

En els primers 45 minuts el CE Banyoles va aconseguir els 3 gols. Mame va fer el gol de l’honor del Tordera, en un partit amb moltes proves, canvis i ja intuint el que serà el sistema de joc d’Adam Fontes aquesta temporada. Fontes es mostrava content amb l’equip i les sensacions que ha deixat a la pretemporada.

Adam Fontes FM 2

El CFTordera visita el proper dissabte 2 de setembre el camp del Lloret i diumenge rep la visita del Torrelló. El 9 de setembre donarà el tret de sortida a la lliga a casa contra el Ca la Guidó.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES