IniciNoticiesSocietatLa darrera nit de barraques s'ajorna fins el 28 d'agost

La darrera nit de barraques s’ajorna fins el 28 d’agost

En els comentaris del comunicat alguns torderencs agraeixen l’esforç de l’ajuntament i d’altres critiquen que no es posposi a un altre cap de setmana

Davant l’anunci d’alerta per tempestes de forta intensitat i localment molt abundants acompanyades de fort vent i calamarsa emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya previstes per aquest vespre i matinada, l’Ajuntament de Tordera ha decidit ajornar la nit de barraques programada per avui dissabte 26 d’agost.

La programació d’avui se celebrarà el pròxim dilluns 28 d’agost en un horari modificat.

El recinte del Parc Prudenci Bertrana obrirà les portes a partir de les 19:00h. A les 21:30h s’iniciaran els concerts amb els grups “Campikipugui”, “The Tyets” i tancarà la Festa Major DJ Sendo.

Les entitats oferiran el mateix servei de barraques que durant aquests dies. L’alcaldessa, Elisabet Megias, ho explica als micròfons de Ràdio Tordera.

Megias barraques

“Després de consultar els mapes i el Meteocat hem decidit ajornar tota la programació d’aquesta nit i passar-la a dilluns”

En el comunicat, l’ajuntament agraeix la comprensió i la col·laboració de tots els agents implicats en la reprogramació d’aquesta activitat.

A la caixa de comentaris alguns torderencs agraeixen l’esforç de l’ajuntament i d’altres critiquen que no es posposi a un altre cap de setmana o que no s’hagi habilitat cap espai cobert.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES