IniciNoticiesSocietatLa Policia Local de Tordera deté un conductor que es donava a...

La Policia Local de Tordera deté un conductor que es donava a la fugida

L’home va donar positiu en el test de drogues i se li atribueixen delictes de conducció temerària i resistència a l’autoritat

La Policia Local va detenir ahir a la tarda un conductor que es donava a la fugida. Fa dos dies, la Policia Local de Blanes va donar l’avís que dos vehicles havien estat implicats en un delicte a Blanes. Va ser aleshores quan la policia torderenca va introduir les matrícules a les seves càmeres.

Sobre les 15h, el cos va rebre una alerta del programa policial utilitzat pel lector de matrícules del municipi, el qual va informar que un vehicle que ja havia estat implicat en robatoris a Blanes entrava a Tordera.

Segons la Policia Local, diverses patrulles van anar al polígon de Can Verdalet, i el conductor, en veure-les, es va donar a la fugida. A partir d’aquí, va començar una persecució per la carretera BV-5122, fins que els agents van poder aturar-lo a Fogars de la Selva. Durant la persecució, un dels cotxes policials va patir un lleu accident de trànsit del qual els agents van sortir il·lesos, però, tot i això, el conductor que es donava a la fugida va perdre el control i els agents el van poder interceptar.

Durant la detenció, les fonts policials asseguren que el detingut va oposar molta resistència. Sobre l’escorcoll del vehicle, l’inspector del cas, Eloi Canaleta, dona més detalls.

Eloi persecució

“Hem trobat objectes que han estat sustrets de l’interior de vehicles a Blanes”

Es tracta de material utilitzat per furtar benzina, eines vàries, plaques de matrícula, un ganivet de grans dimensions i altres.

Per altra banda, la Policia Local de Tordera assegura que gràcies a la implantació de les càmeres de seguretat al municipi hi ha hagut un descens molt considerable de delictes. També afirmen que és “una eina important de prevenció i per esclarir els fets”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES