IniciNoticiesSocietatEl Piromusical i Tir al plat queden suspesos per risc d’incendi

El Piromusical i Tir al plat queden suspesos per risc d’incendi

El Piromusical se substituirà per un repicament de campanes i el Tir al plat s’ajornarà a dissabte

La programació de la diada de Sant Bartomeu s’ha vist afectada per l’onada de calor i el risc d’incendi que Tordera viu actualment. Finalment, el torneig de tir al plat programat per les 15h s’ha suspès a causa del risc forestal establert pel Pla Alfa. L’activitat, en un principi, s’ha passat al dissabte. Els entrenaments seran de 10h a 14h i la tirada de 15h a 18h.

Per altra banda, s’ha substituït el Piromusical per un repicament de campanes a les 22:30h. L’ajuntament, en un comunicat, va emetre ahir la informació, on assegura que s’ha actuat “atenent l’ordre emesa pel cos dels Agents Rurals”. Durant el pregó, l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, anunciava d’aquesta manera el canvi.

Megias piromusical

“Hi haurà soroll però d’una manera més ecològica”

Així doncs la resta del dia seguirà el pla establert. La jornada s’encetarà amb l’Ofici Solemne a les 11h, que anirà a càrrec de la CORAL a l’Església de Sant Esteve de Tordera. Seguidament, hi haurà l’acompanyament de la Colla de Geganters i Grallers fins al Camí Ral.

I a les 12:00h tindrem la popular cursa del Cos. Per participar-hi cal apuntar-se una hora abans de l’inici de la cursa a la plaça de la Concòrdia. Hi ha diferents categories:

  • Fins a 3 anys, els participants en aquesta categoria no opten a premi i poden anar amb un acompanyant.
  • De 4 anys, de 5 anys, de 6 anys i de 7 anys.
  • De 8 a 9 anys, de 10 a 11 anys, de 12 a 14 anys, de 15 a 20 anys i a partir de 21 anys.

Cada participant serà inscrit a la categoria que li correspon per any de naixement, encara que no hagi fet els anys en el moment de l’esdeveniment.

A les 17:30h es durà a terme el Concert de tarda amb l’Orquestra Maravella a la pista de l’Amistat. Aquest acte es podrà seguir en directe pel YouTube de Ràdio Tordera.

A les 20:00h, a la mateixa pista hi haurà el Ball de vespre també a càrrec de l’Orquestra Maravella. Finalment, a les 23:00h el dia es tancarà amb les barraques al parc Prudenci Bertrana, que duraran fins a les 5h i comptaran amb la presència de “Flashy Ice Cream” i “La Cassette DJ’S” amb la disco dels 80 i 90.

ÚLTIMES NOTÍCIES