IniciNoticiesSocietatPregó, Correfoc i Barraques, protagonistes del cinquè dia de Festa Major

Pregó, Correfoc i Barraques, protagonistes del cinquè dia de Festa Major

“Músics de carrer”, La Fúmiga i DJ Trapella actuaran al parc Prudenci Bertrana des de les 23h fins a les 5:00h

Avui dimecres 23 comença el dia més farcit d’activitats de tota la Festa Major d’enguany. Un total de nou esdeveniments omplen la programació, que conclourà amb les primeres barraques.

A les 11h, el Concurs de castells de sorra donarà el tret de sortida a la jornada. Serà al parc de la Sardana i les inscripcions per categories seran una hora abans de l’inici. L’Ajuntament recorda que cada participant serà inscrit a la categoria que li correspon per any de naixement, encara que no hagi fet els anys en el moment de l’esdeveniment.

A la plana esportiva, aquest dimecres el CrossFit és el protagonista. Hi haurà dues sessions, una a les 11:30h i l’altre a les 20h. Totes dues es realitzaran al CEM Tordera i aniran a càrrec del CrossFit Tordera. El responsable de l’entitat, Luis Guitart, desvetlla l’activitat.

Lluis crossfit FM

“La sessió de Crossfit serà molt entretinguda i diferent”

A les 18:30h, s’inaugurarà l’ExpoArt’23 a l’Esplai de la Gent Gran, amb les motos antigues com a nucli de l’exposició. Al mateix espai, però una mica abans, es durà a terme l’homenatge a la parella de socis de més edat, que es podrà seguir en directe pel YouTube de Ràdio Tordera.

Una hora més tard, a les 19:30h, la plaça de l’Ajuntament acollirà l’elecció de les persones representants del pubillatge 2023 després d’un procés de votació al qual Tordera feia quatre anys que no s’hi veia immers.           

A les 21h, serà el torn del pregó de festes amb el geògraf torderenc Sergi Fontseca com a pregoner. Aquest any presenta una sèrie de novetats. L’acte canviarà d’horari, començarà a les 21:00h de la nit i es farà des del balcó de l’Ajuntament. També per primera vegada, es retrà homenatge a totes aquelles entitats torderenques que durant aquest 2023 celebrin anys, i també es podrà seguir en directe a través del YouTube de Ràdio Tordera.

Seguidament, arrencarà el correfoc a les 22:00h darrere la plaça de l’Església, a les 23:30h concert a la plaça amb l’orquestra La MonteCarlo i a la zona del Parc Prudenci Bertrana hi haurà Barraques fins a les 5:00h amb “Músics de carrer” tribut de Txarango, La Fúmiga i DJ Trapella. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES