IniciNoticiesCulturaLa torderenca Judit Duran actuarà per primera vegada a Tordera per Festa...

La torderenca Judit Duran actuarà per primera vegada a Tordera per Festa Major

El concert serà a les 23:30h a la plaça de l’Ajuntament

La torderenca Judit Duran actuarà per primera vegada a Tordera per Festa Major. Ho farà acompanyada de la seva banda, l’orquestra La MonteCarlo, que tocarà avui a les 23:30h a la plaça de l’Ajuntament. Duran assegura que cantar a casa és una sensació diferent.

Duran 1

La MonteCarlo té trenta-nou anys d’experiència en Festes Majors i són “sempre fidels a interpretar la música 100% en viu i en directe”. Respecte a què poden esperar els torderencs i torderenques avui, a la seva pàgina web asseguren que “poden complaure el repertori per al gust de tots els públics”. La cantant revela que el número depèn de les reaccions del públic.

Duran 2

“Depenent de com estigui d’animada la gent canviem abans al repertori de festa”

La vocalista destaca el bon ambient que es viu dins la banda. En aquests últims dies, la torderenca ha rebut el suport dels seus companys.

Duran 3

Duran va començar amb classes de cant als setze anys (prèviament havia tocat el piano), i aquesta és la seva primera incursió al món professional. Va entrar al grup musical al gener i és la primera temporada que canta a La MonteCarlo. La de Sant Pere ja va tocar a Jalpí el passat 7 d’agost, però avui serà la primera vegada que tocarà per la festivitat de Sant Bartomeu.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES