IniciNoticiesSocietatLes votacions pel pubillatge torderenc s’obren avui

Les votacions pel pubillatge torderenc s’obren avui

Des del 2019 Tordera no acudia a les urnes per votar els seus representants

La nova edició del pubillatge a Tordera ja ha donat el tret de sortida. Després de quatre anys, torna a haver-hi dates per dur a terme les votacions. Enguany aquestes seran entre avui mateix i el dimarts 22 d’agost, on els torderencs i torderenques majors de divuit anys podran escollir a les urnes els seus pròxims representants.

A hores d’ara ja se saben els candidats i candidates que es presenten aquest any. Marta Baca i Èlia Rodríguez són les postulants a ser la propera pubilla, mentre que Aniol Figueras és l’únic candidat per agafar el relleu de Jordi Duran com a hereu. Per altra banda, Ainhoa Martinez, Berta Muñoz i Juliett Rodríguez són les nenes que s’han presentat com a pubilleta. Com a hereuet aquest any l’urna estarà buida, ja que no s’hi ha presentat ningú. Aniol Canals, regidor de Joventut i Festes, en fa una valoració.

Aniol pubillatge 1

“Lamentem que no hi hagi cap candidat a hereuet, però igualment tenim una bona participació de la població de Tordera”

Les oficines de l’OAC de l’Ajuntament de Tordera, la Sinkgular, la ludoteca la Xarranca, Can Freixas, Complements Dolors i Tabacs Palomé seran els diferents punts de votació. Durant el concert infantil del “Circ petit” (Dilluns 21) i les havaneres (Dimarts 22) també es podran dipositar vots a les urnes. 

La presentació de tots els candidats a hereu, pubilla i pubilleta, es farà durant la mitja part de les havaneres i la proclamació es farà el dimecres 23 d’agost a les 19:30h a la plaça de l’Església. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES