IniciNoticiesEsportsMarfallones Estrellufades i La Penya del Bistec són els equips guanyadors de...

Marfallones Estrellufades i La Penya del Bistec són els equips guanyadors de les Bitlles a la Fresca 2023

38 equips han participat en aquest tradicional torneig de bitlles que un any més ha sigut tot un èxit

El passat divendres es va posar punt final a 19ena edició del torneig de Bitlles a la Fresca. Més de 250 participants han format part de l’edició d’enguany, on el Parc de la Sardana va acollir 38 equips, un rècord respecte els anys anteriors. Amb un èxit total de participació i resultats, la resposta de la gent de Tordera, un any més, va ser molt completa durant els 5 dies que va durar l’activitat organitzada per La Penya del Bistec. En Quim Caballé, un dels organitzadors, es mostra content de l’ambient viscut aquests dies.

Quim final bitlles

A la categoria d’equips Federats, La Penya del Bistec es van emportar el campionat, amb 1923 punts, per davant de la Perxa d’Astor amb 1761. Els Gambasmalas Bitlles Club van finalitzar tercers amb 1615 punts.

En categoria No Federats, l’equip Marfallones Estrellufades van guanyar aquesta edició en aconseguir 1568 punts. En segona posició, l’equip 4×4 amb 1446 punts, i el tercer lloc el va obtenir l’equip Toquet amb 1414 punts. Xavier Ruscalleda, membre de l’equip guanyador Marfallones Estrellufades, destaca que van a passar-ho bé, però amb un punt de competitivitat.

Marfallones guanyadors

“des del 2010 hem tingut competitivitat sana dins de l’equip que ens fa millorar dia a dia”

A la categoria de jugadors Federats va quedar en primera posició Xavier Comas de La Penya del Bistec amb 82,80 punts de mitjana. En segon lloc, Xavier Mena del 4×4 amb 80,50 punts de mitjana. I en tercer lloc, Jaume Poch de La Penya del Bistec amb 80 punts de mitjana. Pel que fa als jugadors No Federats va guanyar Xavier Ruscalleda de Marfallones Estrellufades amb 71,25 punts de mitjana. Seguit d’un altre membre d’aquest equip, Juanma Esteban amb 68,67 punts de mitjana. Finalment, Aleix Massegú de l’equip Toquet amb 68,40 punts de mitjana va quedar tercer.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES