IniciNoticiesSocietatTordera celebrarà la Revetlla de Santa Maria amb sopar, música i correfoc

Tordera celebrarà la Revetlla de Santa Maria amb sopar, música i correfoc

Cadascú haurà de portar el seu menjar i beure. La jornada la completaran la música i el correfoc gràcies a la Colla de diables infantil, que celebra el seu 5è aniversari.

Avui dilluns se celebra la revetlla de Santa Maria a Tordera. És així com es torna aquesta festivitat que és tradició a Tordera. La revetlla renova el nou format estrenat l’any passat enfocat a tots els públics.

L’objectiu principal d’aquesta trobada és “fer poble” just abans de l’inici de la Festa Major de Tordera. El regidor de festes Aniol Canals, en col·laboració amb la regidoria de joventut, explica com s’estructura la celebració.

Colles 1

“Anirà tot amenitzat amb un grup musical durant el sopar”

Concretament començarà a les 20:00h del vespre amb el sopar de colles. Cadascú haurà de portar el seu menjar i beure. Les entrades ja estan exhaurides a dia d’avui. Una de les novetats d’enguany és que aquest sopar tindrà una temàtica. Els més atrevits podran anar-hi vestits de hawaians. Canals valora molt positivament la rebuda que ha tingut l’anunci a la ciutadania.

Colles 2

A més, durant aquesta tarda i nit, la Colla Infantil de Diables de Tordera celebrarà el seu 5è aniversari amb diferents activitats. La cap de colla infantil, Maria Isabel Castañer o Chucky explica el correfoc.

Correfoc Santa Maria 1

“Començarem el correfoc a les 22h, farem el recorregut que hem penjat a xarxes”

Durant la tarda, entre les 17h i les 19h, a la plaça de la Concòrdia impulsen un “tastet per petits diables” amb la creació de malabars, tabals, pintacares i forques i a les 22h serà el correfoc amb la mateixa entitat. Chucky explica l’objectiu de la colla infantil.

Correfoc Santa Maria 2

La festa clourà a les 23:00h amb un concert a càrrec del grup “Akelarre” a la plaça de l’Ajuntament. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES