IniciNoticiesCulturaRàdio Tordera prepara una programació especial amb retransmissions per la Festa Major

Ràdio Tordera prepara una programació especial amb retransmissions per la Festa Major

Aquest any Ràdio Tordera retransmetrà en directe per ràdio i per YouTube gairebé una desena d’activitats.

Un any més, Ràdio Tordera prepara una programació especial per retransmetre en directe els actes principals de la Festa Major. Una cobertura a través de retransmissions en directe que es podran seguir per la 107.1FM, xarxes socials i YouTube. Arseni Matas, un dels locutors principals d’aquesta Festa Major, en dona més detalls.

Arseni FM

“Els concerts els retransmetrem acompanyats d’especialistes com en Ventura Cantó”

El primer acte en el qual Ràdio Tordera serà present serà el divendres 18 d’agost a les 18:00h amb la conferència del Cercle d’Història a l’Esplai de Tordera a càrrec de Xavier Serra Albó, doctorat en història contemporània, amb la ponència “La Tordera contemporània a través dels mitjans digitals”. El dissabte 19, l’emissora retransmetrà per YouTube les finals del torneig de 3×3 de bàsquet al pavelló Països Catalans. 

A la setmana següent, el dimarts 22 exhibició de Twirling a les 20h, i a les 22:30h havaneres i presentació del pubillatge. A l’endemà a les 18:30h, homenatge a la parella de socis de més edat a l’esplai de la gent gran, i a les 21h el Pregó de festes a càrrec del geògraf torderenc Sergi Fontseca. El dijous 24 Ràdio Tordera també retransmetrà el torneig de tir al plat a les 15h i el divendres 25 a les 17:30h concert de tarda amb l’orquestra principal de La Bisbal. Finalment, la cobertura de l’emissora durant la Festa Major acabarà amb el partit amistós de futbol entre el Club Futbol Tordera i el Club Esportiu Banyoles.

Durant aquests dies també hi haurà un seguiment especial per part dels Serveis Informatius de Ràdio Tordera. Per rebre una notificació de l’inici de les retransmissions, poden subscriure’s al canal de YouTube d’aquesta casa.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES