IniciNoticiesSocietatEl Rebost de Tots al polígon de Can Verdalet atén una mitjana de...

El Rebost de Tots al polígon de Can Verdalet atén una mitjana de 200 famílies cada mes

Enguany l’entitat tancarà per vacances el 28 d’agost a l’11 de setembre

La situació al rebost és complicada. Les aportacions de la Unió Europea han baixat i el Banc d’Aliments, on van a proveir-se habitualment, té actualment menys aportacions.

El seu coordinador, Manel Salvador, explica que la xifra de famílies que passen pel rebost després de la pandèmia ha augmentat molt. Hores d’ara, atenen una mitjana de 200 famílies mensuals, quan abans eren una vuitantena, el que suposa unes 10 o 12 diàries.

Manel Salvador 1

“HEM PASSAT de 80 famílies a 200”

Abans de poder accedir a aquest servei, les famílies que el necessitin han de passar pels serveis socials de l’Ajuntament.

Salvador explica que la situació és complicada perquè la Unió Europea ha reduït la seva aportació de tres vegades a l’any a dues. A més, alerta que el darrer lliurament de la UE va ser al maig i el proper serà a l’octubre.

Manel Salvador

“El darrer lliurament de la UE va ser al maig i el proper a l’octubre”

Una altra de les fonts de subministrament del rebost és el Banc d’Aliments, que també passa un mal moment per la davallada en el nombre de donacions. Des del Rebost hi passen tres cops al mes a buscar fruita i productes secs.

Manel Salvador 3

“Baixem a Barcelona i Cabrera tres cops al mes per buscar fruita i producte sec”

Pel que fa als aliments més demandats, la llet és el principal. Tot i que també ho han estat tradicionalment els llegums, oli, pasta, ous, galetes i arròs, entre d’altres.

El servei d’entregues és de 9:00 a 12:00h del matí els dimarts, dimecres, dijous i divendres. Els dilluns és dia de reposició i preparació dels aliments.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES