IniciNoticiesEntitats12 a Edició del Concurs de fotografia Pont de Ferro

12 a Edició del Concurs de fotografia Pont de Ferro

La 12 a edició del Concurs de fotografia Pont de Ferro està ja en marxa.

Les persones que hi vulguin participar tenen temps per presentar les seves fotografies des d’avui i fins el 31 d’agost. L’objectiu, a banda de fer fotografies digitals de qualitat, es donar a conèixer el territori de Tordera, el més gran del Maresme. El veredicte es donarà conèixer el 16 de setembre.

L’entitat organitzadora és Foto Club Tordera. Cada participant pot presentar un màxim 5 fotografies. Poden ser en blanc i negre o color. El que no poden és estar premiades en altres concursos anteriors, si es dona el cas, tant la fotografia com l’autor seran desqualificats sense poder participar en aquesta entrega. Ens ho explica, Xavi Llop, de l’organització del concurs.

Xavi Llop 1

“Màxim cinc fotografies per concursant que no estiguin premiades en altres concursos”

Les fotos hauran de ser preses dins el terme municipal de Tordera. Tampoc es podrà repetir fotografies ja presentades anteriorment.

Llop explica que en aquesta edició esperen remuntar la participació, ja que després de la pandèmia van notar que el nombre de participants baixava. Abans se superava el centenar de fotografies presentades i en l’anterior edició es va arribar a la seixantena, una xifra que esperen superar ara i arribar als 25 participants.

Xavi Llop 2

“esperem arribar al centenar de fotografies i els 25 participants”

Pel que fa als guardons, destacar que el primer premi té una dotació de 100 euros i un trofeu del Pont de Ferro. El segon és de 50 euros i el tercer també de 50 euros, en aquest cas adreçat als socis. Aquest tercer guardó és una novetat d’enguany.

Xavi Llop 3

“aquest any la novetat és un tercer premi pels socis”

Les fotografies seran en format digital amb la part més llarga de 2500 píxels amb una resolució de 200 ppp. A l’arxiu posar títol  i al correu electrònic posar nom i cognoms. El lliurament s’ ha de fer al correu electrònic  concursfotoclubtordera@gmail.com

Les fotografies s’exposaran del dia  17 de setembre al 16 d’octubre. Es tracta d’un guardó reconegut per la Federació Catalana de Fotografia.

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES