IniciNoticiesEsportsAleix Massegú, Gio Ferinu i Feliu Torrus cauen en els vuitens de...

Aleix Massegú, Gio Ferinu i Feliu Torrus cauen en els vuitens de final del segon split de la Kings League

Els jugadors del CFTordera i també de l’Ultimate Móstoles van perdre el partit contra 1K FC a la tanda de penals 3(4) – 3(3)

El segon split de la Kings League continua en marxa amb la seva temporada estiuenca, que va acabar la seva fase regular a mitjans de juliol i completarà les finals presencials aquest mes o principis d’agost. Entre els jugadors destacats de la competició trobem a 3 peces claus del primer equip del CFTordera. Aleix Massegú, Gio Gerinu i Feliu Torrus formen part d’Ultimate Mostoles, equip dirigit per Dj Mario. Els 3 es van classificar per disputar la Final Four i poder arribar a la gran final del segon split que es disputarà al Cívitas Metropolitano, estadi de l’Atlético de Madrid.

El partit de vuitens de final, Ultimate Móstoles s’enfrontava a 1K FC, conjunt presidit per Iker Casillas, que arribava a l’eliminatòria després de perdre l’última jornada de la Kings League precisament davant DjMariio i Ultimate Móstoles. Enfrontament calent per la celebració de Dj Mario en l’última jornada que no va fer gràcia als d’1K. Ambdós equips van quedar enganxats a la classificació, però 1K arribava amb un lloc per sobre.

Un partit d’infart i molt intens que semblava que Ultimate Móstoles anava a acabar amb avantatge per jugar els 5 minuts extra, després del gol de Gio Ferinu i 2 de Cristian Ubón. Però 1K va empatar (3-3) en els últims minuts per anar directes a penals. L’equip d’Iker Casillas va obrir la llauna i no va fallar amb el primer llançament. Ultimate no va tenir la mateixa sort, Feliu Torrus va fallar el primer i això va fer que l’equip de DJ Mario anés tota la tanda de penals per darrere. Finalment, un 4 a 3 va sentenciar aquest partit de vuitens amb victòria d’1K FC. D’aquesta manera, els 3 torderencs queden eliminats del segon split de la Kings League.

A través de les seves xarxes socials, els jugadors mostraven la seva tristesa per aquesta dura derrota. Aleix Massegú va escriure a Twitter “Hundido. Duele, duele mucho, n sabeis cunato. Hemos luchado contra todo y contra todos. No nos merecíamos este final. Siempre Ultimate Móstoles”.

Gio Ferinu: “Muchas gracias por este split. Este equipo merecía más. No ha sido fácil y pese a las dificultades, no hemos bajado los brazos en ningún momento. Nos hemos dejado la piel en todos y cada uno de los entrenos y partidos. Gracias a toda la afición por el apoyo. Siempre Móstoles”

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES