IniciNoticiesEducacióEl torderenc Izan Romera rep un premi extraordinari d’FP

El torderenc Izan Romera rep un premi extraordinari d’FP

El jurat destaca el fet d’haver cursat “brillantment” el cicle de sistemes microinformàtics i xarxes

El passat dilluns 19 de juny es va celebrar l’acte dels Premis extraordinaris 2021-2022 de l’FP a l’Auditori de la Fundació Conservatori del Liceu.

Entre els premiats es troba el torderenc, Izan Romera, alumne del grau mitjà de l’IES Lluís Companys del cicle de sistemes microinformàtics i xarxes.

Els Premis Extraordinaris de Formació Professional de grau mitjà i superior són el reconeixement oficial dels mèrits de l’alumnat que ha cursat brillantment aquesta etapa educativa. L’Izan va ser premiat per la consecució de l’excel·lència i l’estímul, el reconeixement de l’esforç i la valoració del rigor personal. Així ho explicava en declaracions a Ràdio Tordera.

Izan Romera 1

“tube una nota media de 9,92”

l’Institut Lluís Companys de Tordera es pot cursar el Cicle formatiu de grau mitjà de de sistemes microinformàtics i xarxes, i ho fa mitjançant aprenentatge Dual (combinant un any de formació a l’institut i el segon any a l’empresa). Romera destaca la qualitat del cicle formatiu que es cursa a Tordera.

Izan Romera 2

L’Institut Lluís Companys i la regidoria d’ensenyament volen ampliar les places del cicle. A més, es treballa amb la perspectiva d’aconseguir un cicle formatiu de grau superior de la mateixa temàtica.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES