IniciNoticiesEsportsL'esport torderenc omple el Teatre Clavé en la VIII Gala de l'esport

L’esport torderenc omple el Teatre Clavé en la VIII Gala de l’esport

Unes 200 persones van viure en directe l’acte on es van entregar 6 premis, 3 mencions d’honor i reconeixements als clubs esportius de Tordera

Un any més, la sala gran del Teatre Clavé va lluir una entrada immillorable d’esportistes, entitats, familiars i representants polítics. Ahir vespre la festa de l’esport torderenc va posar el punt i final a la temporada 22-23 esportiva i radiofònica. En total es van presentar una trentena de candidatures que van optar a les quatre categories. El jurat independent va ser l’habitual, format per en Xavi Manresa (director de l’Escola Brianxa, professor d’Educació Física), David Fernández (professor d’Educació Física de Vedruna Tordera) i la Carme López (tècnica de l’Ajuntament de Tordera), encarregats d’escollir els premiats/des. Enguany, gràcies a l’any nivell i els bons resultats que han aconseguit esportistes, equips i clubs, el jurat va decidir entregar 3 mencions d’honor.

Premi Millor Esportista de la Temporada: Ariadna Ros (Club Twirling Vila de Tordera). Menció d’honor per Nahuel Feliu (torderenc que practica karate al Dojo La Selva d’Hostalric)

Premi Millor Equip de la Temporada: Sènior Femení del CEEB Tordera. Menció d’honor al filial del Club Futbol Tordera.

Premi Millor Equip Base de la Temporada: Equip Infantil del Taekwondo Més Tordera. Menció d’honor a l’equip AFET de l’Athletic Club Tordera Parc.

Premi Millor Entrenador/a de la temporada: Maria González i Max Coelho (PA Tordera).

Premi Honorífic Ràdio Tordera: Joan Martín Clota

Premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’Esport: Invencibles del CFTordera

Un acte que va ser retransmès a través del canal de Youtube i que ja el podeu tornar a recuperar.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.