IniciNoticiesSocietatTordera queda fora de la limitació de preu dels lloguers

Tordera queda fora de la limitació de preu dels lloguers

El govern ha identificat 140 municipis com a zones tensionades pel que fa a l’accés a l’habitatge i, per tant, on s’aplicaran les mesures per limitar el preu del lloguer.

El Govern posa fil a l’agulla per limitar el preu dels lloguers a 140 municipis. Són els pobles i ciutats que tenen una oferta d’habitatge assequible insuficient i que, per tant, es consideren zones tensades. Tordera ha quedat fora d’aquesta llista, on si apareixen poblacions veïnes com Blanes, Lloret, Malgrat de Mar, Palafolls, Santa Susanna, Pineda o Calella.

En aquests municipis, s’hi aplicaran dues mesures: els lloguers quedaran congelats durant tres anys i el preu no podrà superar el del darrer contracte vigent en els últims cinc anys. 

I quan es tracti d’un gran propietari, és a dir, que tingui més de 10 habitatges, el lloguer no podrà superar l’índex de referència de la Generalitat. Ara s’obre un termini de 20 dies per presentar al·legacions abans que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana aprovi la llista definitiva.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.