IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé anima els joves que fan 18 anys el 2023...

El Teatre Clavé anima els joves que fan 18 anys el 2023 a demanar el bo cultural de 400 euros

Hi ha un any per gastar-lo i per comprar entrades per a concerts, teatres i espectacles en viu, llibres, videojocs o CD, o bé subscripcions a plataformes musicals, audiovisuals o de premsa, entre d’altres

A partir d’aquesta setmana, els joves nascuts al 2005 i que fan 18 anys aquest 2023 ja poden demanar el bo cultural de 400 euros per gastar en la compra de llibres, discos, videojocs i entrades de concerts, teatre o cinema, entre d’altres. El teatre Clavé de Tordera és un equipament adherit a la iniciativa i en dinamitza la proposta.

El bo consisteix enuna targeta de prepagamentque es pot descarregar al mòbil o rebre-la a casa en format físic, on hi haurà els 400 euros carregats, que no es poden destinar, però, a la mateixa finalitat, sinó que s’han de repartir en conceptes diferents:

  • Fins a 200 euros en arts en directe, patrimoni cultural i arts audiovisuals. 
  • Fins a 100 euros per a productes culturals en suport físic, com ara llibres, revistes, premsa o d’altres publicacions periòdiques; videojocs, partitures, discos, CD, DVD o Blu-ray.
     
  • I fins a 100 euros per al consum digital o en línia

El director del Teatre Clavé, Josep Navarro valora positivament la iniciativa del ministeri de cultura, atès que aquests bo impulsa també la creació de nou públic.

Bo cultural 1

“ens interessa molt participar i dinamitzar la proposta”

El jovent interessat nascut el 2005 el pot sol·licitar directament a través de la web del ministeri. Navarro anima als joves que compleixen els 18 anys a participar-hi i apunta que el Teatre Clavé oferirà assessorament per sol·licitar el bo.

Bo cultural 2

Un cop demanat, es pot trigar fins a 6 mesos en rebre’n la confirmació i l’ajuda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.