IniciNoticiesPolíticaL’ajuntament de Tordera tanca avui el mandat amb l’últim ple i acomiadant...

L’ajuntament de Tordera tanca avui el mandat amb l’últim ple i acomiadant del seu càrrec a 8 regidors/es del consistori, entre ells l’alcalde Joan Carles Garcia

Joan Carles Garcia deixarà l’ajuntament de Tordera després de 28 anys com alcalde

L’ajuntament de Tordera compleix avui un pur tràmit burocràtic. Es tracta de celebrar l’últim ple del mandat que servirà per aprovar l’acte de la sessió anterior. Amb això es podrà tancar la carpeta del mandat i iniciar-ne un de nou. Hi ha diversos regidors que avui deixaran la taula de sessions de l’ajuntament.

Destaquem, per sobre de tots, Joan Carles Garcia que deixarà l’ajuntament de Tordera després de 28 anys com alcalde. Garcia ja va anunciar fa 1 any que no repetiria com a cap de llista de Junts, i avui presidirà per última vegada la sessió plenària.

També deixen el consistori l’actual regidor d’Urbanisme, Cultura i Participació Ciutadana, Josep Llorens; i el regidor d’Esports, Ensenyament i Festes, Pau Megias.

També deixen l’ajuntament els regidors/es d’ERC, Jordi Romaguera, Cinta Alcàsser i Natàlia Pérez, la regidora de Ciutadans, Miriam Rocabruna i el regidor de la CUP, Oriol Serra.

El darrer ple del mandat començarà avui a les 19:30h a la sala de plens i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i el nostre canal de Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES