IniciNoticiesPolíticaJunts, PSC i +Tordera signen un pacte de govern d’estabilitat i projecte...

Junts, PSC i +Tordera signen un pacte de govern d’estabilitat i projecte de futur per Tordera

Divendres les tres formacions van signar l’acord i en els propers dies es coneixerà el cartipàs municipal

Junts per Tordera, PSC i Més Tordera han arribat a un acord per governar plegats aquesta propera legislatura de 4 anys. Ho faran formant un govern amb majoria absoluta de 10 dels 17 regidors de la corporació municipal per al mandat 2023-2027.

L’acord de govern es va firmar donant prioritat a la “visió de futur” i els punts en comú dels projectes. Una decisió que ha sorgit després de dues setmanes de negociacions i l’aprovació de les respectives assemblees.

L’acord de govern apunta que L’Ajuntament ha de donar resposta a les necessitats del segle XXI. Les prioritats son crear una nova organització interna que permeti agilitzar tràmits i nous projectes. A més, es vol treballar des de la transversalitat per ser més propers a les necessitats dels ciutadans. Els partits apunten que es prioritzarà la despesa en manteniment i seguretat, amb objectius compartits per totes les àrees de govern.

Elisabet Megias (Junts per Tordera) que serà investida primera alcaldessa de Tordera, anunciava l’acord amb la perspectiva del projecte per Tordera apel·lant a la planificació i l’ordre.

Pacte govern Junts

“volem un tordera millor”

Rafa Delgado (PSC Tordera) recordava que durant aquests 4 anys han pres experiència per treballar millor. Apel·la a prioritzar les persones.

Pacte govern PSC

Xavier Pla (+Tordera) valoren el respecte a la institució dels tres partits, així com als objectius de futur de Tordera.

Pacte govern +Tordera

Tots tres partits han mantingut converses amb En Comú Podem i ERC Tordera, a quin han estès la mà per treballar en els “grans projectes” de Tordera i que necessiten consens màxim per la ciutadania. Junts per Tordera, PSC i +Tordera han coincidit que l’acord entre els tres partits ha estat més àgil que amb la resta per la disposició i prioritats. Segons explicaven en roda de premsa, la prioritat de tots tres era organitzar un projecte mutu, per davant del repartiment d’àrees. De fet, aquesta tasca es durà a terme durant aquesta setmana, no abans.

El dissabte 17 de juny es durà a terme el ple de constitució de l’Ajuntament de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES