IniciNoticiesSocietatInspecció de treball de més de 3 hores a l’Estació de Servei...

Inspecció de treball de més de 3 hores a l’Estació de Servei La Farinera

L’actuació va obrir denúncies contra la salut pública i no es descarten més actuacions per garantir la seguretat a diferents zones del municipi.

La Policia Local de Tordera i el cos de Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar, juntament amb treballadors d’Inspecció de Treball, van dur a terme el passat divendres, un operatiu conjunt a la zona de l’estació de servei i restauració de La Farinera.

Els cossos de salut i seguretat van realitzar aquest dispositiu tenia per objectiu controlar l’Oci Nocturn de la zona. I és que la investigació neix després que els cossos policials tinguessin constància de diverses queixes, incidències i aldarulls a la zona al llarg dels últims mesos.

La Farinera es troba situada a l’entrada de Tordera, amb connexió directa a Sant Pere i Hostalric, just darrera l’estació de Renfe Rodalies. Hi ha un establiment de restauració, així com una estació de servei/gasolinera, a més d’un espai comercial.

Durant les 3 hores que va durar el dispositiu, es va comprovar que tots els locals i treballadors, tinguessin els permisos i contractes en vigor. De les actuacions executades, la Policia Local i el cos de Mossos van aixecar diverses actes de denúncia administratives, algunes d’elles per salut pública. Els cossos policials no descarten més actuacions els propers mesos, per garantir i millorar la sensació de seguretat a diferents zones del terme municipal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.