IniciNoticiesSocietatAvui finalitza el període de consulta i reclamació al cens electoral per...

Avui finalitza el període de consulta i reclamació al cens electoral per a les eleccions generals

La composició del cens electoral es va tancar el 28 de febrer de 2023, recollint els canvis d’empadronament fets fins al 27 de febrer de 2023

El pròxim 23 de juliol se celebren les eleccions a les Corts Generals. Fins avui, la ciutadania podrà consultar el cens electoral que publiquen els ajuntaments. La composició del cens electoral es va tancar el 28 de febrer de 2023, recollint els canvis d’empadronament fets fins al 27 de febrer de 2023. En cas d’haver fet un canvi de domicili més enllà d’aquesta data, constarà  en el cens on correspon l’antiga adreça.

La consulta i, si s’escau, la reclamació de les dades d’inscripció en el cens electoral es podrà fer fins avui 12 de juny. En cas de voler consultar-ho es pot trucar al 937643717 o bé presencialment a l’oficina del padró de l’ajuntament. 

També podran fer la consulta i reclamació de les dades d’inscripció al cens electoral electrònicament, a través de la web de l’Oficina del Cens Electoral, “Consulta d’inscripció en el cens electoral”. Per a consultar les dades d’inscripció caldrà disposar d’un certificat electrònic reconegut. Els certificats admesos són els emesos per les autoritats de certificació incloses en la plataforma @firma del Ministeri de Presidència.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES