IniciNoticiesEntitatsEl Club Voleibol Tordera s’enfoca en la propera temporada amb equips federats

El Club Voleibol Tordera s’enfoca en la propera temporada amb equips federats

L’espai de les entitats ‘La terenyina’ entrevista el seu coordinador Jordi Martí

El club valora molt positivament la temporada que ara acaba, amb equips amb diversos anys d’experiència junts i que l’any que ve entraran al circuit federat català. Actualment a Tordera hi ha 3 equips i es preveu que l’any que ve el club en pugui tenir fins a 5 equips.

D’acord amb aquest creixement, aquest estiu es durà a terme un canvi de junta per incorporar més persones a l’ens del club, ja que fins ara eren els propis exjugadors que s’encarregaven i necessiten més suport tant a la junta com en entrenadors.

D’altra banda, des del club posen en valor que aquestes darreres temporades no estan podent créixer al ritme de la demanda que tenen per la limitació d’hores que tenen de pista al Pavelló dels Països Catalans. També de cara als equips que es federaran aquesta propera temporada, no podran entrenar tot el que demana competir de manera oficial. Jordi Martí és entrenador i coordinador del club.

Tall volei

“estem creixent a ritme superior al que ens deixen”

Des del club, es continua promocionant l’esport del voleibol, darrerament es troben en portes obertes rebent a tots els interessats en practicar l’esport. Per a tots aquells interessats, es poden acostar al Pavelló dels Països Catalans i parlar amb el coordinador Jordi Martí.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES